Avl og salg af islandske heste

Kommission, træning og salg

Vi sørger for, at du får en endnu bedre islænder

Vi har over 40 års erfaring med islandske heste, hvilket er meget taget i betragtning af, at vi begge to kun er midt i 40erne. Derfor ved vi meget om, hvordan man på bedste vis tilrider og træner en hest inden salg. Vi sørger for, at hesten har det godt både udvendig og indvendig. På den måde får den de bedste vilkår og kan sælges videre uden problemer.

Vi ser det som en stor opgave at skulle opstande vores kunders heste. Det er en opgave, som vi tager meget seriøst, og vi lytter selvfølgelig altid til dine behov og ønsker, indenfor forløbet starter. Har du selv et ønske om at få din islandske opstaldet i en kvalitetsbevidst og social stald? Så skal du tage fat i os og høre mere om mulighederne.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved