HOS STALD OVERGAARD FINDER ET BREDT UDVALG AF SERVICES

Islandske heste er vores passion

verordnet set har vi en meget bred målgruppe og kontaktflade, men det vi alle skal have tilfælles, er vores store glæde og passion for den islandske hest. Tilridning og træning, salg, kommission, avl, inseminering, opstaldning, undervisning på Stald Overgaard, udkørende undervisning, weekendkurser, opstaldning, partsheste, foredrag og meget andet.

Vi sørger for, at alle islandske heste, der bor eller opholder sig på Stald Overgaard, er i den rette foderstand og træningstilstand hele året rundt. Vi fodrer flere gange dagligt med den rette mængde og type af foder.

Vi sørger for, at hestene har gode tørre folde om vinteren, og at der om sommeren græsses på engfolde, hvor størrelse og græsmængde er tilpasset flokstørrelsen. Vi en del bokse, hvis det er nødvendigt. Vi træner alle heste på vores store bane eller i ridehuset, ligesom en vigtig del af miljøtræningen består i, at lade børneholdet ”lege” med dem, samt ride træningsheste ud i verdenen udenfor gården.

Kort sagt, så er det et udtalt mål, at både hestene og deres mennesker har det godt – både fysisk og mentalt.

Vi tilbyder

Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.​

Stald Overgaard ApS

Højrupvej 49, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR: 41722673

Kontaktinformation

Stine: 23 72 56 32

Jens: 50 31 61 77

kontakt@staldovergaard.dk

Følg med på Facebook

Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side.