VI BOR I NATURSKØNNE OMGIVELSER MED GOD PLADS TIL BÅDE DYR OG MENNESKER

Vores faciliteter og omgivelser

Stald Overgaard ligger lidt uden for Taulov midt imellem Fredericia, Middelfart og Kolding. Vi har ca. 1500 meter til Taulov Station. Vi har skoven som nærmeste nabo, om end det ikke er så nemt at ride i den. Vi har 15×38 meter ridehus med en god hård ”islænderbund”, 20×70 meter lidt blødere udendørs ridebane, gode tur muligheder, både for lange ture og for ”den lille hurtige”.

Vi har 14 bokse, et godt tørt sadelrum, en dejlig rytterstue, rytterbadeværelse, rytterskabe, gode parkeringsforhold og et fantastisk socialt sammenhold, hvor vi er primært voksne mennesker.

Vi afholder store julefrokoster, påskefrokoster og andre sammenskudsgilder, hvor familierne til brugerne også kommer med. Vi samler som regel op imod 30 – 35 mennesker til vores sociale arragementer.

Vi har gode tørre løsdriftfolde med overdække, store natur2000 engområder og altid kønsinddelte flokke og en følhoppeflok, der sagtens kan rumme et par gæster. Stald Overgaard tilbyder, når vi har plads, opstaldning til både hopper og vallakker.

Vi tilbyder

Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.​

Stald Overgaard ApS

Højrupvej 49, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR: 41722673

Kontaktinformation

Stine: 23 72 56 32

Jens: 50 31 61 77

kontakt@staldovergaard.dk

Følg med på Facebook

Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side.