VI HAR MASSERE AF PLADS OG GODE OMGIVELSER TIL DIN HEST

Mangler du et sted at opstalde din islænder?

Stald Overgaard, midt imellem Fredericia, Middelfart og Kolding tilbyder i perioder ledige pladser til både hopper og vallakker. Vi er et mindre islændersted med gode løsdriftsfolde med overdækning og dejlige store engfolde på natur2000 areal.

Vi har 14 bokse, ridehus og udendørs ridebane. Alt sammen ligger lige op ad skov og skøn natur. Fx har vi 45 minutter i skridt til Lillebælt. Vi har en dejlig rytterstue, hvor du kan få en masse god snak om hestene og vind og vejr. Vi går meget op i, at både du og din hest har det godt hos os, både fysisk og mentalt.​

vinterhalvåret fodrer vi i slowfeeders og halm ad libitum på gode tørre jordfolde. I sommerhalvåret græsses hestene på vores enge, 100 meter fra stalden. Vi sørger for, at alle hestene har fri adgang til vitatimer og mineraler – hver dag – året rundt.

Vi tilbyder stort set alle variationer af opstaldning, fra fuldpas med boks, til løsdrift med foder og mugetjanser. Vores priser finder du på vores prisside, hvor du også kan mere om, hvad opstaldning inkluderer.

Vi tilbyder

Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.​

Stald Overgaard ApS

Højrupvej 49, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR: 41722673

Kontaktinformation

Stine: 23 72 56 32

Jens: 50 31 61 77

kontakt@staldovergaard.dk

Følg med på Facebook

Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side.