VI AVLER SKØNNE HESTE, SOM LEDER EFTER NYE HJEM

Rideundervisning hos Stald Overgaard

Filosofien bag rideundervisning er ikke, at hesten skal lære mere. De fleste heste kan godt, med ganske lidt træning, det vi vil have dem til. Fokus er på at undervise rytteren i, at sende så klare signaler, at hesten ikke er i tvivl om opgaven. Derfor baserer vi individuel rideundervisning på dig og kommunikationen imellem dig og din hest.

I vores rideundervisning sætter vi fokus på, at øvelsernes sværhedsgrad matcher equipagen. Øvelserne beskrives, så de kan anvendes både under turridning og på ridebanen. 

Der vil selvfølgelig være rig mulighed for at stille spørgsmål og gå i dybden med dine udfordringer under undervisningen.

Vi tilbyder derudover, hver den sidste søndag i måneden, undtaget juli og december, undervisning fra ekstern underviser, som du kan tilmelde dig, både som opstalder og som ekstern. Vi fylder som regel søndagen med op til max 10 equipager og der er som oftest fuldt hus.

Vi tilbyder

Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.​

Stald Overgaard ApS

Højrupvej 49, 7000 Fredericia

Klik her for rutevejledning

CVR: 41722673

Kontaktinformation

Stine: 23 72 56 32

Jens: 50 31 61 77

kontakt@staldovergaard.dk

Følg med på Facebook

Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side.