Avl og salg af islandske heste

Trænger din islandske hest til træning?

Tilridning, træning, genoptræning og gangartstræning

Trænger din hest til genoptræning efter en skade? Eller måske konditionstræning eller gangartstræning? Hos Stald Overgaard tilbyder vi hele pakken af træningsformer til din islandske hest.

Vi træner islandske heste fra de er helt rå i longen, eller helt nystartede efter en langvarig skade og helt op til kåringsniveau, hvor vi lader kåringsrytterne overtage de sidste 14 dage op til og på selve kåringsbanen.

Undervejs i alle tilridnings/træningsforløb vil hesteejer blive holdt informeret om udviklingen af og potentialet for hesten. Ved afhentning tilbydes du som rytter undervisning i 30-60 minutter, så du kan mærke, hvor hesten er, samt få hjælp til at fortsætte hestens udvikling.

Du kan se priser for træning og tilridning på vores prisside.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved