Avl og salg af islandske heste

Salg og opkøb af islandske heste

Vi avler skønne heste, som leder efter nye hjem

Vi har over 40 års erfaring med islandske heste, hvilket er meget taget i betragtning af, at vi begge to kun er midt i 40erne. Derfor har vi bred erfaring med salg og opkøb af hestene. Der er selvfølgelig flere ting, som skal overvejes – uanset om man er køber eller sælger. Vi sikre altid, at begge parter føler sig sikre.

Vi ser det som en stor opgave at skulle sælge og købe heste. Det er en opgave, som vi tager meget seriøst, og sørger selvfølgelig at alle retningslinjer er klare inden et muligt salg eller køb. Alle vores heste til salg er tydeligt beskrevet med både avlstavle og træningsforløb. Se alle vores heste til salg her på hjemmesiden.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved