Avl og salg af islandske heste

Mangler du et sted at opstalde din islænder?

Vi har massere af plads og gode omgivelser til din hest

Stald Overgaard, midt imellem Fredericia, Middelfart og Kolding tilbyder i perioder ledige pladser til både hopper og vallakker. Vi er et mindre islændersted med gode løsdriftsfolde med overdækning og dejlige store engfolde på natur2000 areal.

Vi har 14 bokse, ridehus og udendørs ridebane. Alt sammen ligger lige op ad skov og skøn natur. Fx har vi 45 minutter i skridt til Lillebælt. Vi har en dejlig rytterstue, hvor du kan få en masse god snak om hestene og vind og vejr. Vi går meget op i, at både du og din hest har det godt hos os, både fysisk og mentalt.

I vinterhalvåret fodrer vi i slowfeeders og halm ad libitum på gode tørre jordfolde. I sommerhalvåret græsses hestene på vores enge, 100 meter fra stalden. Vi sørger for, at alle hestene har fri adgang til vitatimer og mineraler – hver dag – året rundt.

Vi tilbyder stort set alle variationer af opstaldning, fra fuldpas med boks, til løsdrift med foder og mugetjanser. Vores priser finder du på vores prisside, hvor du også kan mere om, hvad opstaldning inkluderer.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved