Avl og salg af islandske heste

Kurser, foredrag og undervisning

Vi har tilknyttet vores dyrelæge som foredragsholder

I vinterhalvåret byder vi dig indenfor i vores lokaler til spændende kurser og foredrag med fokus på, at gøre dig en endnu bedre hesteejer og rytter. Mød f.eks. vores egen dyrelæge, som fx kan fortælle en masse om, hvorfor så mange heste får mavesår, hovpleje, vigtigheden af mineraler og andre spændende emner.

Vi tilbyder også heldagskurser i fx grunddressur og de mest kendte dressur øvelser, hvor både teori og praktiske øvelser indgår.

Vi er selvfølgelig meget interesseret i at høre din mening. Kom gerne med forslag til, hvad du ønsker et kursus i, eller hvilket emne du vil lære mere om. Så vil vi forsøge at finde den rette til at tilrettelægge forløbet. I vinteren 2020 vil der komme mere info om nye kurser og foredrag hos Stald Overgaard.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved