Avl og salg af islandske heste

Børnehold hos Stald Overgaard

VI GÅR IKKE TIL RIDNING… VI GÅR TIL HEST.

Hos Stald Overgaard bruges vores Børnehold på en anderledes end almindelige rideskoler gør. Vi bruger ikke vores heste til almindelig rideskole ridning. Derimod lærer vi børn, hvordan man omgåes heste, samt hvordan man passer og plejer dem.

Vi kalder det “at gå til hest” i stedet for at gå til ridning. Derfor oplever børnene ikke hver uge, at sidde på hesten. De lærer også en masse om, hvordan man tager sig af følsomt dyr på 300 kg.

Vi går meget op i, at børnene får et tæt forhold til hestene og en forståelse af hele livet omkring det at have med heste at gøre, fx har de oplevet både folinger, beslagsmed, tandraspninger, scanninger og kasterationer, som en del af det, at ”gå til hest”

Hvert hold består af 5 elever og 1 til 2 underviser/ridelærer.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved