Avl og salg af islandske heste

Islandske heste er vores passion

Hos Stald Overgaard finder et bredt udvalg af services

Overordnet set har vi en meget bred målgruppe og kontaktflade, men det vi alle skal have tilfælles, er vores store glæde og passion for den islandske hest. Tilridning og træning, salg, kommission, avl, inseminering, opstaldning, undervisning på Stald Overgaard, udkørende undervisning, weekendkurser, opstaldning, partsheste, foredrag og meget andet.

Vi sørger for, at alle islandske heste, der bor eller opholder sig på Stald Overgaard, er i den rette foderstand og træningstilstand hele året rundt. Vi fodrer flere gange dagligt med den rette mængde og type af foder.

Vi sørger for, at hestene har gode tørre folde om vinteren, og at der om sommeren græsses på engfolde, hvor størrelse og græsmængde er tilpasset flokstørrelsen. Vi en del bokse, hvis det er nødvendigt. Vi træner alle heste på vores store bane eller i ridehuset, ligesom en vigtig del af miljøtræningen består i, at lade børneholdet ”lege” med dem, samt ride træningsheste ud i verdenen udenfor gården.

Kort sagt, så er det et udtalt mål, at både hestene og deres mennesker har det godt – både fysisk og mentalt.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Salg og opkøb

Vi har stort fokus på salg og opkøb af islandske heste. Vi kører gerne langt for at finde den rigtige hest, ligesom vi gerne fremviser og giver dig en prøvetur på vore egne heste til salg. Se nuværende heste til salg.

Træning og Kommission

Vi har over 40 års erfaring med islandske heste, hvilket er meget taget i betragtning af, at vi begge to kun er midt i 40erne. Derfor ved vi meget om, hvordan man på bedste vis tilrider og træner en hest inden salg. 

Opstaldning

Vi ser det som en stor opgave at skulle opstande vores kunders heste. Det er en opgave, som vi tager meget seriøst, og vi lytter selvfølgelig altid til dine behov og ønsker, indenfor forløbet starter.

Rideundervisning

Skal du i gang med at træne en særlig gangart eller har du nogle mål for fremtidige konkurrencer? Vi tilbyder rideundervisning i højeste kvalitet med stort fokus på dig og dine behov.

Kurser og foredrag

I vinterhalvåret tilbyder vi kurser og foredrag med fokus på, at gøre dig en endnu bedre hesteejer og rytter. Mød f.eks. vores egen dyrelæge, som beskriver, hvordan du bedst fodre din islandske hest. 

Avl og inseminering

Hos Stald Overgaard har vi både avlshingte og hopper. Vi går meget op i, at have den bedste og reneste race med gode gener. Lad os sammen tale mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med avl eller inseminering.

Børnehold

Vi bruger ikke vores heste til almindelig rideskole ridning. Derimod lærer vi børn, hvordan man omgåes med heste, samt hvordan man passer og plejer dem. Vi kalder det “at gå til hest” i stedet for at gå til ridning.

Tilridning

En islandsk hest er som udgangspunkt samarbejdsvillig. Vi bruger særlige redskaber til at tilride denne race. Vi er meget erfarne på dette område, og hjælper dig gerne gennem processen.

Gode omgivelser og faciliteter

Vi bor på en stor gård med massere af plads og naturskønne omgivelser, hvor hestene kan boltre sig i både skov, enge, marker og bakker. Vi har en stor ridebane, indendørs ridehus og bokse.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved