Avl og salg af islandske heste

Vores faciliteter og omgivelser

Vi bor i naturskønne omgivelser med god plads til både dyr og mennesker

Stald Overgaard ligger lidt uden for Taulov midt imellem Fredericia, Middelfart og Kolding. Vi har ca. 1500 meter til Taulov Station. Vi har skoven som nærmeste nabo, om end det ikke er så nemt at ride i den. Vi har 15×38 meter ridehus med en god hård ”islænderbund”, 20×70 meter lidt blødere udendørs ridebane, gode tur muligheder, både for lange ture og for ”den lille hurtige”.

Vi har 14 bokse, et godt tørt sadelrum, en dejlig rytterstue, rytterbadeværelse, rytterskabe, gode parkeringsforhold og et fantastisk socialt sammenhold, hvor vi er primært voksne mennesker.

Vi afholder store julefrokoster, påskefrokoster og andre sammenskudsgilder, hvor familierne til brugerne også kommer med. Vi samler som regel op imod 30 – 35 mennesker til vores sociale arragementer.

Vi har gode tørre løsdriftfolde med overdække, store natur2000 engområder og altid kønsinddelte flokke og en følhoppeflok, der sagtens kan rumme et par gæster. Stald Overgaard tilbyder, når vi har plads, opstaldning til både hopper og vallakker.

Vi tilbyder

Herunder finder du det, vi tilbyder hos Stald Overgaard. Vi har forskellige børnehold og rideundervisning i løbet af året. Du kan læse meget mere om de forskellige tiltag på undersiderne ved hvert tilbud. Har du spørgsmål, skal du endelig ringe eller skrive til os.

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved