Avl og salg af islandske heste

Heste til salg hos Stald Overgaard

Vi sørger for, at du får en endnu bedre islænder

Vi har over 30 års erfaring med islandske heste, og da vi er midt i fyrrerne, så har vi været med længe. Vi mener, at vi qua de mange års erfaring ved en del om, hvordan man på bedste vis tilrider og træner heste inden salg. Vi sørger for, at hesten har det godt både ”udvendig og indvendig”. På den måde får hesten de bedste vilkår og kan sælges videre til en ny glad islænderejer.

Vi ser det som en vigtig opgave, at træne og opstalde, både vores kunders og vores egne heste, så det er en opgave, som vi tager meget seriøst. Er det din hest vi har i træning og/eller kommission, så lytter vi selvfølgelig altid til dine erfaringer med hesten, dine behov og dine ønsker, inden forløbet starter.

Heste til salg

Herunder finder du de aktuelle heste, vi har til salg hos Stald Overgaard. Ønsker du at kigge forbi for at se eller afprøve en eller flere salgsheste, så tøv ikke med at kontakte os. Vi finder gerne en dag, hvor du kan kigge forbi Stald Overgaard

Stald Overgaard har et bredt fokus på islandske heste. Vi går højt op i, at både dig og hesten har det godt. Hos os kan vi tilbyde opstaldning, tilridning, avl, inseminering, opkøb, træning og kommission. Ønsker du at høre mere om os og vores heste, kan du altid ringe til os eller sende en mail. Vi ses på Stald Overgaard.

Kontaktinfo

  • Stine: 23 72 56 32
  • Jens: 50 31 61 77
  • kontakt@staldovergaard.dk
  • Højrupvej 49, Fredericia
  • CVR: 41722673

Følg med på Facebook

  • Vi lægger løbende nyheder, kurser og billeder op på vores Facebook side. Følg Stald Overgaard og gå ikke glip af noget. 
© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved